Všechny vlny oceánu - Lonsdale, Kerry (Ikar, 2020)
Příběh ženy, která se musí postavit nočním můrám minulosti, aby ochránila svou malou dceru. Po tragickém incidentu, který zničil její rodinu, opustila Molly Brennanová muže, kterého nade všechno milovala, a utekla co nejdál od domova. Chyby, které napáchala, nechala daleko za sebou. O dvanáct let později žije Molly nový život se svou osmiletou dcerkou Cassie. Dělá vše pro to, aby její dcera vyrostla v láskyplném prostředí, které ona sama nikdy nepoznala. Když ji ale začnou sužovat děsivé vize a noční můry, Molly je nucená vrátit se na místo, kterému se chtěla navždy vyhnout - domů do Pacific Grove. Nakladatelská anotace. Kráceno.