Kiss - Simmons, Gene (BB/art, 2008)
Skupina KISS viděna očima jejího zakládajícího člena, basového kytaristy a zpěváka Gena Simmonse. Aneb O cestě z předměstí Haify na vrcholek světových hitparád. Dočteme se zde prakticky o všem: o skromných začátcích v sedmdesátých letech, o nesnadném stoupání na žebříčku popularity, o milostném životě jednotlivých členů skupiny, o vztazích mezi nimi i mezi jejich manželkami a milenkami. Dozvíme se, proč došlo ve skupině k rozkolu. Nahlédneme do zákulisí špičkového amerického showbyznysu, absolvujeme s KISS jejich významná turné, budeme přítomni při nahrávání platinových alb – a možná pochopíme, jak a proč souvisejí s rockem masky, plameny, krev a sex.